Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g75kcal2.2g15.4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko20g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g193kcal5.6g39.5g0.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295127