Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g6g21kcal0.7g4.4g0.1g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)5g4.8kcal1.2g0g0g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 0.5g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt6g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1.8g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g75kcal5.2g9.8g2g0g
Valittu annoskoko20g38kcal2.6g4.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.3g2.5g0.5g0g
Arvot/100g100g193kcal13.3g25.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559