Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 11g16kcal1.8g0g1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.7g6.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal4.2g0.4g3.4g0g
Valittu annoskoko20g25kcal2.1g0.2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203