Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino5.1g18kcal0.7g3.4g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.1g13kcal1.1g0g1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g8g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g75kcal4.2g8.2g2.8g0.6g
Valittu annoskoko20g38kcal2.1g4.1g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.1g2.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g191kcal10.7g20.9g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511