UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1255.3g12kcal0.5g0.4g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.2g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2.7g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g59kcal1.2g3.4g4.4g0.2g
Valittu annoskoko20g30kcal0.6g1.7g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.3g0.9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.7g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236