Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g14g49kcal0.9g4.4g3.2g0.2g
Taloussuklaa, Fazer4.2g21kcal0.2g2.3g1.2g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g146kcal2.6g13.4g9.2g0.8g
Valittu annoskoko20g73kcal1.3g6.7g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g36kcal0.7g3.4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g371kcal6.6g34.2g23.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305745