Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.3g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 5.7g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g9kcal0.8g0.8g0g0.4g
Valittu annoskoko20g4kcal0.4g0.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g23kcal2.1g2.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307892