Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)8.8g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g8.8g25kcal1.1g0.2g2.2g0g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal2.6g2.8g5.4g0g
Valittu annoskoko20g35kcal1.3g1.4g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.7g0.7g1.4g0g
Arvot/100g100g181kcal6.6g7.1g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610