Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl9g31kcal0.2g0.3g3.2g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja4.6g7.3kcal0.3g0.7g0.3g0g
Lakka4.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Liivate 0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g90kcal1.6g4.8g7g0.4g
Valittu annoskoko20g45kcal0.8g2.4g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.4g1.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g231kcal4.1g12.2g17.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309843