Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Paistijauheliha, snellman5.6g10kcal0.7g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g6.3g10kcal0.5g0.8g0.5g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g86kcal4g9.4g3g1g
Valittu annoskoko19g43kcal2g4.7g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1g2.4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g222kcal10.3g24.2g7.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716