Marenki

Netistä löydetty ohje, sivustoa en enää muista.

Vatkaa valkuaist kovaksi vaahdoksi, lisää makeutusaine koko ajan vatkaten.

Lisää etikka (3 tippaa) loppuvaiheessa.

Tee 2 pyöreätä pohjaa tai 1 pellin kokoinen.

Paista 125 asteessa 60-70min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 18g7.8kcal1.8g0.1g0g0g
Väkiviinaetikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal3.6g2.2g0g0g
Valittu annoskoko20g12kcal1.8g1.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.9g0.6g0g0g
Arvot/100g100g61kcal9.2g5.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311932