Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kaurahiutale 1.1g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Kauralese 1.6g5.9kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Soijajauho vähärasvainen 1.5g5.8kcal0.7g0.4g0.1g0.2g
Tattarijauho, Myllynparas2g6.7kcal0.3g1.3g0g0.1g
Pellavarouhe reformi luomu1g3.2kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g1.6g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal4.2g8.2g3.8g2.8g
Valittu annoskoko20g44kcal2.1g4.1g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.1g2.1g1g0.7g
Arvot/100g100g226kcal10.8g21g9.7g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880