Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.2g60kcal0.1g0.1g6.5g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)1.3g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g197kcal1.6g17.2g13.2g0.6g
Valittu annoskoko20g99kcal0.8g8.6g6.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g49kcal0.4g4.3g3.3g0.2g
Arvot/100g100g503kcal4.1g43.9g33.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591