Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.5g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal2.6g9.2g1g0.6g
Valittu annoskoko20g28kcal1.3g4.6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g2.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g145kcal6.7g23.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192