Hirvenlihakeitto

Suolaa, maustepippureita 10kpl, persiljaa, laakerinlehtiä 3kpl, grillimaustetta ja valkosipulijauhetta sekä lihaliemikuutiot.

keitä lihaa mausteliemessä n.1.5h, siivilöi liemi ja paloittele liha.

laita liemi ja lihat takaisin kattilaan ja lisää muut ainekset ja vettä, keitä 30-40 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3747 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Hirvenliha 4.2g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal2g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal1g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal5.1g4.6g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320594