Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g2.5g10kcal0.3g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal1.2g3.6g2g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal0.6g1.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.3g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g105kcal3.1g9.2g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327508