Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2.9g2kcal0.4g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.3g0.3kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.8g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.2g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g65kcal5.4g1.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko20g32kcal2.7g0.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.4g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g166kcal13.8g4.1g9.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114