Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal0g1.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g7kcal0g0.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g37kcal0g3.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532