Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.1g7.4kcal0.3g1.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki5.8g15kcal0.7g0.3g1.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.4g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g68kcal3.2g5.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko20g34kcal1.6g2.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.8g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g173kcal8.2g13.3g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427