Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g5g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4.3g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g92kcal1.6g11.6g4g0.6g
Valittu annoskoko20g46kcal0.8g5.8g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.4g2.9g1g0.2g
Arvot/100g100g236kcal4.1g29.7g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350612