Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra10g8.3kcal1.8g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal3.8g0.8g5g0.2g
Valittu annoskoko20g33kcal1.9g0.4g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal9.7g2g12.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573