KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore15g30kcal2.9g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.3g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Piparjuuri, annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal6.2g0.2g5.4g0g
Valittu annoskoko20g37kcal3.1g0.1g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.6g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g190kcal15.8g0.5g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715