Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g15g14kcal3g0g0.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g1.7g4.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.9g10kcal0.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal7g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko20g29kcal3.5g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.8g0.1g1g0g
Arvot/100g100g146kcal17.9g0.5g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270