Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 14g26kcal3.8g0g1.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 5.6g10kcal0.1g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g73kcal7.8g0.4g4.6g0g
Valittu annoskoko20g36kcal3.9g0.2g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal2g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g186kcal20g1g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860