Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7.1g26kcal0.1g0.2g2.7g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 7.1g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g81kcal1.6g1.2g7.6g0.8g
Valittu annoskoko20g40kcal0.8g0.6g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.4g0.3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g206kcal4.1g3.1g19.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327