Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g3.8g11kcal0.5g0g1g0g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g4.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal1.2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko20g12kcal0.6g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g64kcal3.1g0.5g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421