Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 15g30kcal1.9g0g2.5g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g1.8g3.2kcal0g0g0g1.5g
Lindahls Turkisk Yoghurt3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g73kcal4g0.2g5.6g3g
Valittu annoskoko20g37kcal2g0.1g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1g0.1g1.4g0.8g
Arvot/100g100g187kcal10.3g0.5g14.4g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369346