Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g4.8g7.9kcal1g0g0.5g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)2.2g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.4g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal3.8g4g2g0.8g
Valittu annoskoko20g25kcal1.9g2g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g128kcal9.7g10.3g5.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485