Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g7.5g14kcal0.2g0.1g1.4g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.2g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g8.1g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal1.6g3.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko19g30kcal0.8g1.8g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.4g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g155kcal4.1g9.3g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292