Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa7.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.4g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.6g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g4.6g11kcal0.8g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal2.8g2.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko20g27kcal1.4g1.4g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g139kcal7.2g7.2g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630