Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee14g16kcal2.8g0g0.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon2g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.4g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g52kcal6g2g2g0g
Valittu annoskoko20g26kcal3g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.5g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g133kcal15.3g5.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312