Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 2.1g6.8kcal0.2g1.3g0g0.2g
Mustikka metsä- 3.8g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal0.4g5.2g0g0.6g
Valittu annoskoko20g13kcal0.2g2.6g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.1g1.3g0g0.2g
Arvot/100g100g65kcal1g13.3g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729