Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g6.7g17kcal0.4g0.2g1.6g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2.6g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi2.2g10kcal0.1g1.3g0.5g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.5g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g119kcal1.8g10.2g7.8g0.2g
Valittu annoskoko20g60kcal0.9g5.1g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.5g2.6g2g0.1g
Arvot/100g100g306kcal4.6g26.2g20g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387039