Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Grahamjauho 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g3.5g21kcal0.7g0.2g1.9g0.5g
Banaani, kuorittu 6.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1.8g6.6kcal0g1.7g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g126kcal2.4g12.4g7g1.4g
Valittu annoskoko20g63kcal1.2g6.2g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g32kcal0.6g3.1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g322kcal6.1g31.6g17.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844