Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.6g13kcal0.2g2.7g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g13g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal0.6g7g0.4g0.4g
Valittu annoskoko20g17kcal0.3g3.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.2g1.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal1.5g17.9g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139