Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.6g14kcal1.6g0g0.9g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.3g5.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 1.1g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Tomaatti, tuore2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal4g2.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal2g1.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.2g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425