Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 12g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g1.8g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g3.1g2.2kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal1.4g2.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g17kcal0.7g1.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.4g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal3.6g7.1g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154