Mustikka/omenapiirakka (Muokattu Pilkettä-Blogista)

Alunperin tämä oli raparperipiirakan ohje.

Vaahdota pehmeä voi ja makeutusjauhe.

Lisää muna.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Taputtele taikina voideltuun piirakka/irtopohjavuokaan (halk. 24cm).

Ripottele mustikat/omenasuikaleet pohjan päälle.

Sekoita täytteen muut aineet ja kaada päällimmäiseksi.

Paista 175* n. 40min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g2.1g12kcal0.5g0.2g1.1g0.2g
Kookosjauho, 800 g (Mauste-sallinen), annos 10g1.1g3.5kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5.3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g97kcal2.4g3.2g7.8g1.4g
Valittu annoskoko20g48kcal1.2g1.6g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.6g0.8g2g0.4g
Arvot/100g100g248kcal6.2g8.2g20g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405074