Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g6.4g4.2kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g10g33kcal0.3g7.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g85kcal1.8g16.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g43kcal0.9g8.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.5g4.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g219kcal4.6g41.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483