Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.4g2kcal0g0.4g0g0.1g
Lanttu 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g11kcal0g1.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko19g6kcal0g0.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g29kcal0g3.1g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855