Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.4g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g151kcal1.8g19.8g7.2g0.4g
Valittu annoskoko20g76kcal0.9g9.9g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal0.5g5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g386kcal4.6g50.5g18.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465