Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g2.4g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g6.7g11kcal1.3g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal3g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko20g14kcal1.5g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.8g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g70kcal7.7g1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505