Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.8g0g1.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.9g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.4g0.9kcal0.1g0.1g0g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g67kcal4.4g0.6g5g2.2g
Valittu annoskoko20g34kcal2.2g0.3g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.1g0.2g1.3g0.6g
Arvot/100g100g172kcal11.3g1.5g12.8g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796