Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 9g5.5kcal0.9g0.3g0g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.4g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g59kcal4g7.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g30kcal2g3.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g152kcal10.3g19.5g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104