Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g6.9g15kcal1.3g0g1.2g0g
Sika-nautajauheliha3.4g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.4g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)0.9g0.3kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g0.9g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g65kcal5g2g4.2g0g
Valittu annoskoko20g33kcal2.5g1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.3g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g167kcal12.8g5.1g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813