Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow5.2g18kcal0.4g4.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal4.8g8.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g43kcal2.4g4.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.2g2.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g223kcal12.3g22.1g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728