Jauheliha-hapankaalipata

Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Mato81

Mato81 sanoi...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

maanantai 21.04.2008 klo 19:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Hapankaali 6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.8g10kcal1.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal2.6g1g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g13kcal1.3g0.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g66kcal6.7g2.6g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63526