Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g1.7g5.5kcal0.2g1.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g8.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.9g4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal1.6g4.6g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal0.8g2.3g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g1.2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g78kcal4.1g11.7g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274