Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke2.4g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.7g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.2g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3.6g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g19kcal1g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g9kcal0.5g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal2.6g5.6g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736