Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%3.9g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.2g2.5kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Lohi tuoresuolattu 10g18kcal2.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g59kcal5.6g3.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g30kcal2.8g1.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g151kcal14.3g9.2g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281